&yoga Yogaforløb

Yogaforløb

Yoga mod stress, angst og depressioner

Velkommen til et forløb på 9 uger, der skal hjælpe dig til en hverdag i bedre balance. Forløbet består af 9 -10 undervisningsgange.

Om forløbet

Forløbet tager udgangspunkt i amerikansk forskning, der viser at yoga har en gavnlig effekt på både kroppen og sindet. Du vil får en kort introduktion ved forløbets start. 

Vi skal arbejde med forskellige former for yoga, der hjælper til at skabe en indre ro i både krop og sind. Du skal lære teknikker til at dæmpe nervesystemet og styrke dit selvværd. Flere af øvelserne repeteres, så du efter endt forløb har indlært teknikkerne og kan bruge dem på egen hånd. Bemærk, at forløbet ikke er et behandlingsforløb, men et tilbud og supplement til eventuel anden behandling.

Vi arbejder i små hold på op til 5 deltagere, så stemningen er rolig og tryg. Der er plads til følelser og svære dage. Forløbet gennemføres med min. 4 deltagere.

Du kan låne måtte, puder og blokke til undervisningen, og der vil være urtete at slukke tørsten med. 

Under forløbet vil du kunne få NADA-kugler sat i ørerne, som kan sidde i op til flere uger. Du vil ydermere kunne deltage uden beregning i NADA-Yin.

Pris for hele pakken 1800,-

For interesse kontakt mig på info@ogyoga.dk eller tlf. 21864161