Kunderne om online yoga

Kære yogier.

Tak for jeres skønne og rosende kommentarer om min online yoga!

Namasté – Caroline

Her er, hvad kunderne siger om min online yoga:

Tak for yoga og tak for intelligente, livskloge og dygtige formidlere af yogaen 🙌🏼

Deltog her til formiddag i en ufattelig fin og super forløsende online yoga. Jeg har før prøvet, at jeg reagerer fysisk (ja, med tårer) på yogaen og at jeg dermed giver slip på nogle af de mange følelser jeg har hobet op. Det er grænseoverskridende at give efter og give slip på den måde. I dag var det også voldsomt befriende, og jeg græd faktisk temmelig og også med hulk og det hele alene her på stuegulvet.

Dygtige Caroline underviste i den skønneste yin yogatime, hvor hun snakkede om både hudsult, nærhed, kram, berøring og om mange af de afsavn vi alle lider under i større og mere udpræget grad i denne tid. Jeg HAR mine drenge, og TRO mig, dem rør, kysser og krammer jeg Big Time. Men mens Caroline blidt, empatisk og behageligt guidede os igennem de forskellige øvelser, berørte hendes ord mig dybt. For jeg ER et menneske, som har et stort behov for andre mennesker, jeg er social, jeg elsker at mærke andres nærvær og nærhed og shit, jeg elsker jo også at kramme. Og hvor er der mange jeg glæder mig af hele til mit hjerte til at kramme igen ❤️. Jeg er grådlabil, sårbar, bekymret og jeg savner sååå uendelig mange mennesker lige nu. Jeg ved at det bliver godt igen, og jeg ved at jeg nok skal kramme igen… og jeg skal til rigtig yoga igen – der hvor det ikke foregår foran en skærm, men hvor dygtige, empatiske og fantastiske mennesker atter skal guide mig og gøre mig stærkere, smidigere og klogere på mig selv, min krop og mit sind.

Lige nu er jeg rolig, taknemmelig, rørt og sender tanker, ikke kun til alle jer venner jeg savner, men også til mine faste yogalærere – og søde Caroline– du bliver også en af de faste … Tak for dig og denne vidunderlige time 🧘🏼‍♀️”

Namasté 🙏🏼 – Tina 45 år


Jeg har med glæde fulgt Carolines online yoga

Jeg har med glæde fulgt Carolines online yoga for vores lokale FB-gruppe.
Jeg har kun været med 2-3 gange, og det har været positive oplevelser.
Jeg er til den ‘lette’ del, dvs udspændinger og afspændinger, samt at få løsnet de fastgroede led.

Men Caroline kan også MEGET mere end det!
Der er en hyggelig, men professionel, stemning, hvor Caroline på god måde kompenserer for den manglende direkte kontakt, som følger af et online-forløb. Det har været fint med den ‘åbne mikrofon’ til sidst, hvor der har været mulighed for at kommentere på timen.

Det har ikke været (meget) hårdt, men det har været meget godt – både mens det stod på og bagefter!

Helle H. 63 år

Jeg oplevede et nærvær, som var vi helt tæt på hinanden i et studio.

Jeg har i den seneste måned taget 26 yogatimer hos &yoga, og jeg kan næsten ikke beskrive det med ord. Min krop er meget mere levende, og jeg føler mig afbalanceret og mere rolig indvendigt.

Lærerne er dygtige og kompetente, og de formår at få eleverne til at glemme, at man er hjemme i sin egen stue. Jeg har prøvet næsten alle timerne, og jeg synes, de understøtter hinanden rigtig fint. Og til de hårde timer bliver der foreslået modifikationer, så alle kan være med.

Jeg har sparet en masse tid på at lave yoga hjemme i stuen, så jeg ikke skulle ud at køre før og efter, og jeg kan nu tage min yogapraksis med mig, når jeg rejser.

Charlotte K. 65 år

Jeg er særligt glad for, at &yogas online undervisning

Jeg er særligt glad for, at &yogas online undervisning inkluderer både de mere fysisk krævende yogastile som Bikram og Vinyasa samt de stille stunder med yin, så jeg kan dyrke yoga efter min dags energiniveau.

Det er super nemt at komme online og blive kyndigt guided af Lis eller Caroline. Timerne er altid meget varierede, så de aldrig bliver kedelige.

Krisztina

Det er noget af det bedste jeg kan give mig selv!

Yoga med Caroline:
Som altid efter en yogatime med Caroline har det givet en dejlig afslappet krop og hjerne. ❤️

Det er noget af det bedste jeg kan give mig selv!

Caroline guider én igennem øvelserne i et godt sammensat program.

Helle V.

Varm anbefaling til jer der vil prøve online yoga hjemme!

Book underviser Caroline Amalie Falkenberg fra &yoga – eller Lis. Begge er ovenud kompetente, hver på deres måde. Normalt går jeg hos Hot Yoga Denmark i Lyngby, luksus yoga for krop og sjæl (jeg savner det!), som drives af Lis, og hvor jeg mødte Caroline, som også underviser der.

Nu har Caroline startet online yoga via Zoom. Selvom jeg savner atmosfæren, stemningen, varmen, musikken og nærværet, så må jeg bare sige, at Caroline gør det helt fantastisk. Prøv det, hvis du er til yoga. Fleksibel betalingsordning, flere varianter og klasser for alle.

Jeg er til Yin Yoga, den rolige, meditative med udstrækning for bindevævet. For sådan en som mig med “kontorryg”, er “outcome” efter en time med Caroline en blanding af gymnastik, massage og meditation. Det hele går op i en højere enhed fordi Carolines guidede stemme i kombination med hendes professionelle yoga bare er balsam for krop og sjæl. 

Jeg har stadig et stykke vej endnu ifht mere smidighed og fleksibilitet, men er på rette vej. 

Når jeg så hører Carolines historie – så må jeg bare sige DYB respekt. 

Har du ondt, er du stiv i lænden, usmidig, stresset, ked eller bare i dårlig form? Yoga er helt normalt i Østen, og flere kan helt sikkert få rigtig meget gavn af yogaen.

Henriette

Jeg kan varmt anbefale at prøve Carolines nye &yoga

Jeg er blevet undervist online af Caroline Amalie Falkenberg i vores facebookgruppe, så jeg kan varmt anbefale at prøve Carolines nye &yoga.

Aase

Yogaen har bl.a. kureret et hold i lænden

Jeg startede hos &yoga for ca. en måned siden og deltager i 2-3 ugentlige klasser, og anbefaler det på det varmeste! Underviser Caroline er nærværende, energifyldt, glad og utrolig dygtig 🙏🏻🧘🏼‍♂️ Yogaen har bl.a. kureret et hold i lænden og giver mig et humørboost ☀️

Kristina B

Carolines &yoga er virkelig anbefalelsesværdigt!

Carolines &yoga er virkelig anbefalelsesværdigt! Jeg er meget glad for fleksibiliteten ved at kunne vælge et online hold, når det passer mig, og så ovenikøbet kunne blive hjemme på matriklen uden at skulle tænke på transport til og fra et center.

Desuden har jeg med et måneds ubegrænset træning fuld adgang til at streame et hav af Carolines timer, så jeg kan tage min yoga med på ferie eller arbejdsrejser i hele verden.

Men det bedste er nu Carolines kyndige og rolige instruktion i altid varierede timer indenfor flere yogaformer (Yin, Hatha, Vinyasa m.m.).

Hold øje med særlige events, som både kan være længere seancer online eller udendørs yoga.

Britta K

&yoga er genialt!

&Yoga er genialt! Det fungerer upåklageligt online og Caroline er en fantastisk underviser som formår at give timerne den rette intime yoga-vibe til trods for at det foregår virtuelt. De allerstørste anbefalinger herfra🧘‍♀️🙏

Sisse

&yoga overrasker oprigtigt positivt

&yoga overrasker oprigtigt positivt. Det er en utrolig simpel måde dette online-koncept er bygget op på, der gør det meget brugervenligt.

Jeg er vild med måden Caroline har sammensat forskellige arter af yoga på ugeskemaerne. &Yoga giver mig high spirit bl.a. grundet den fantastiske guidning gennem øvelserne og Carolines yderst behagelige stemme.

Kvaliteten på billede og lyd er i top således jeg oftest bruger min mobiltelefon når jeg deltager på &yogas hold. Jeg er vild med denne form for nutidige cyberyoga.

Rikke

Caroline is a fantastic teacher

I started doing yoga classes with Caroline while I was in Denmark one year ago, and thanks to her teaching, I fell in love with the yoga practice. I am so thankful that thanks to her online platform I can continue practicing with her from Belgium.

Caroline is a fantastic teacher: she manages to be there with an eye for everybody and to give a great sense of involvement during her live classes. She brings energy to each class, mixing classic poses with new challenges, but always tailoring the content to the participants needs (which in my case also means teaching in English!).

The website is easy to use and allows you to choose from a variety of classes either live or recorded. I recommend &yoga to anybody that wants to try yoga or is looking for a good teacher to practice with.

Silvia

Abbonér på Stream