Caroline Amalie Falkenberg

Jeg besluttede efter mange år på en kontorstol i kommunikationsbrancen at vælge et nyt spor. Et nyt spor, der får morgenerne til at starte med et stort smil, og holder kroppen sund og stærk.

Jeg er certificeret Yoga Alliance instruktør, uddannet E-RYT-200 i Vinyasa, Yin, Hatha og Hot yoga fra Triangle Academy. Jeg har mere end 2500 timers undervisningserfaring bag mig.

Jeg ved, efter mere end 25 års erfaring på yogamåtten, at en instruktør skal kunne levere varieret og alsidig undervisning, og jeg krydrer gerne timerne med en ekstra lille udfordring.

Jeg er kendt for instinktivt at mærke elevernes behov, og tilrettelægger undervisningen derefter.

Jeg underviser desuden ugentlige timer hos FOF i Hatha, begynder Yoga, Aqua-yoga, hensynstagende yoga, Aqua-muskeltrim mm. hos FOF-Sydvestsjælland.

Jeg har tidligere undervist i Lær At Tackle-kurser, som er et kursus til borgerne, udbudt af kommunerne i samarbejde med Komitéen for sundhedsoplysning.

Yoga blev afgørende for helbredet

Jeg har på egen krop oplevet hvordan yoga kan lindre både fysiske og psykiske tilstande.

Jeg har siden 15-års alderen lidt af tilbagevendende depressioner af svær grad. Yogaen er blevet afgørende for at jeg kan holde humøret stabilt, og leve en tilværelse uden psykofarmaka.

Derudover fik jeg i 2014 konstateret Systemisk Lupus Erythematosus, som er en progressiv gigtsygdom, der kan medføre leddegigt, muskelsmerter, migræne, depressioner, organskader, epilepsi, øget risiko for infektioner, hudproblemer, infektioner i lungerne, hjernen, nyrerne og desværre meget mere.

Da yoga repræsenterer både meditation, åndedrætsøvelser, kredsløbsøvelser, styrke og mentalt fokus, er det ideelt til at bevare en sund balance i både krop og sind, og skaber endda dejlige forsyninger af endorfiner.

Yogaen har gjort underværker, og virker for mig som bl.a. humørstabiliserende, smertedæmpende, vægtstabiliserende, smidighedsskabende, styrkende og som en vidunderlig legeplads.

&yoga lægger vægt på at yoga ikke bare er en fysisk disciplin, men at vi som mennesker er en forening af krop og sind, og at ingen af de to må forsømmes.

Læs denne artikel om Yoga mod angst og kriser.

Al undervisning foregår på dansk eller engelsk!

Vi har yogier fra Italien, USA og Brasilien. Derfor har vi valgt også at udbyde undervisningen på engelsk.

Føler du dig ikke helt klar til at blive medlem, så prøv en enkelt time, lad yogalæreren vejlede dig, og tag derefter beslutningen.

Book din første time her