&yoga Om &yoga

&yoga er både dit lokale og online yogastudio

Nu er det muligt for dig at lave yoga alle steder og på alle tider af døgnet.

Vi underviser alsidig yoga på alle niveauer. Vi tilbyder fysisk undervisning i studiet, stream yoga, udendørs undervisning, workshops, kurser mm..

Hos &yoga lægger vi vægt på en detaljeret og grundig vejledning, så du får fuldt udbytte af undervisningen og undgår skader. Det fulde udbytte består af mange elementer, bl.a. bedre vejrtrækning, indre ro, indre balance, øget fysisk styrke, forbedret balance og øget velvære, der bibringer et liv med færre smerter og flere smil.

Læs om vores mange undervisningsformer HER

Yoga i eksklusive omgivelser

&yoga er et lille studio med plads til kun 5 elever ad gangen. Det gør oplevelsen mere intens og roligere. her er der bedre tid til hver eneste elev, så du får den bedste vejledning.

Her kan du slukke for telefonen og lade resten af verden være, mens du vender al fokus indad og mærker dig selv. Når vejret tillader det er vi udenfor på græsplænen i haven og på terrassen til en forfriskning.

Se priser HER og book HER

Tag yoga med på ferie

&yoga har et særligt arkiv fyldt med optagede yogatimer. Disse streams er alt fra 15 min. til 90 min. yoga. Her kan du vælge frit – lige når det passer dig!

Stream yoga gør det nemt for dig at holde formen, også når du er på farten, på rejse, eller af andre årsager ikke kan møde op i et yogastudio.

Køb dit månedsabonnement og adgang til streamarkivet HER

Yoga i hjemlige omgivelser

Med &yogas online yogaarkiv kan du få en nærværende og professionel undervisning hjemme i stuen. Du behøver således ikke bevæge dig ud fra matriklen for at komme i super form og få ro i sjælen.

Det betyder også, at dine kæledyr kan være omkring dig, så I begge kan føle jer trygge.

Lider du eksempelvis af angst, er der flere fordele ved at dyrke yoga hjemme. Læs artiklen om hvad yoga bl.a. kan gøre for dig med angst. LÆS DEN HER

Yoga med baby

Er du på barsel, og har ikke mulighed eller lyst til at drøne ud ad døren for at komme til yoga, er &yoga lige noget for dig.

Du kan sagtens have baby med på måtten, mens du laver dine øvelser. Hold øje med skemaet, om der snart er Barselsyoga i studiet.

Tilbage til forsiden

Gravid og yoga

Er du gravid, så fortæl din instruktør det inden timen starter. Skriv evt. en mail hvor du fortæller hvor langt du er henne og om du har nogle udfordringer, der skal tages højde for, så instruktøren kan vejlede dig før og undervejs.

Jordemoder Berit Wolff Roed skriver i en artikel i Gravid.dk:

“Faktum er nemlig, at yoga kan være med til at give dig god energi i kroppen og dermed mindske graviditets symptomer så som træthed. Herudover har det en positiv virkning på eventuel væske i kroppen at dyrke yoga.”

“Rigtig mange gravide lider af spændingshovedpine eller spændinger andre steder i kroppen. Her kan yoga også være med til at give dig noget ro og afspænding rundt omkring i kroppen. Derfor er det samlet set en rigtig god ide at dyrke yoga, hvis du ønsker dig, at få en så ukompliceret graviditet som mulig.”